EnglezăFrancezăSpaniolă

Sistemul Operativ

Distribuit de OnWorks

Butonul Enter

Rulați Kodi Online pentru a reda și vizualiza majoritatea conținutului media în flux, cum ar fi videoclipuri, muzică, podcasturi și liste de redare audio.

Acest Kodi online este Kodi oficial, dar rulează online și este accesat printr-un browser web. Această versiune online Kodi oferă, de asemenea, acces la conținut media în flux, inclusiv videoclipuri și muzică. Este un software gratuit cu sursă deschisă, conceput pentru divertismentul acasă, așa că este bun pentru cei cărora le plac filmele, sporturile și emisiunile TV. Deși a fost conceput inițial pentru Microsoft Xbox cu titlul Xbox Media Center (XBMC), continuă să evolueze.

Spre deosebire de companii importante precum Chromecast sau Plex, Kodi este gestionat de fundația non-profit XBMC și este în mod constant modificat și actualizat de către dezvoltatorii din întreaga lume. Mai mult, spre deosebire de alte transmisii TV, cum ar fi Apple TV, Chromecast și Amazon Fire TV Stick, Kodi nu este reținut de licențe sau de un magazin de aplicații, așa că le permite utilizatorilor finali să descarce aplicații sau suplimente pentru a viziona sau asculta orice.

Cele mai importante caracteristici ale sale sunt:

- În ceea ce privește muzică, Kodi poate reda o mulțime de formate, inclusiv AAC, MP3 și OGG. De asemenea, vine cu liste de redare inteligente și abilitatea de a eticheta diferite piese.

- În ceea ce privește videoclipul, Kodi funcționează cu ISO, 3D și H.264, printre alte formate, și poate, de asemenea, să difuzeze conținut pe Internet.

- În ceea ce privește emisiunile TV, Kodi permite stocarea emisiunilor TV de programare preferate ale utilizatorului final.

- În ceea ce privește imaginile, Kodi permite importarea imaginilor într-o bibliotecă și începerea unei prezentări de diapozitive.

Una dintre cele mai importante caracteristici Kodi este suplimentele, care sunt concepute pentru a îmbunătăți experiența generală de utilizare a serviciului. Suplimentele sale rulează o mulțime de funcții, de la simple screensavere și aplicații meteo până la instrumente care vă permit să îmbunătățiți experiența de vizualizare a programelor. Există suplimente care includ mai multe canale. Există, de asemenea, aplicații pentru a difuza podcasturi, precum și programe care vor afișa versurile pentru fiecare melodie pe care o redați. Puteți chiar să urmăriți ceea ce se întâmplă pe rețelele sociale cu un supliment Twitter Feed.

Rețineți că suplimentele sunt concepute de dezvoltatori independenți care nu au nimic de-a face cu Fundația XBMC. Deci, este responsabilitatea utilizatorului final să se asigure că aplicația este cu adevărat legitimă și funcționează conform așteptărilor. Kodi este legal. De fapt, Kodi este o pânză goală, oferită ca atare, permițând utilizatorilor să facă ceea ce doresc. Este responsabilitatea utilizatorului să respecte toate legile aplicabile în țara sa în ceea ce privește utilizarea.