İngilizceFransızcaİspanyolca

İşletim Sistemi

OnWorks tarafından dağıtıldı

Enter düğmesi

Videolar, müzik, podcast'ler ve ses çalma listeleri gibi akışlı ortamların çoğunu oynatmak ve görüntülemek için Kodi Online'ı çalıştırın.

Bu çevrimiçi Kodi, resmi Kodi'dir, ancak çevrimiçi olarak çalışır ve bir web tarayıcısı aracılığıyla erişilir. Bu Kodi çevrimiçi sürümü ayrıca videolar ve müzik dahil olmak üzere akışlı medya içeriğine erişim sağlar. Ev eğlencesi düşünülerek tasarlanmış açık kaynaklı ücretsiz bir yazılımdır, bu nedenle filmleri, sporları ve TV şovlarını seven insanlar için iyidir. Başlangıçta Microsoft Xbox için Xbox Media Center (XBMC) adıyla tasarlanmış olsa da gelişmeye devam ediyor.

Chromecast veya Plex gibi büyük şirketlerin aksine Kodi, kar amacı gütmeyen XBMC Vakfı tarafından yönetilir ve dünya çapındaki geliştiriciler tarafından sürekli olarak değiştirilir ve yükseltilir. Üstelik Apple TV, Chromecast ve Amazon Fire TV Stick gibi diğer TV yayıncılarından farklı olarak Kodi, lisanslama veya bir uygulama mağazası tarafından engellenmez, bu nedenle son kullanıcıların herhangi bir şeyi izlemek veya dinlemek için uygulamaları veya eklentileri indirmesine izin verir.

En önemli özellikleri şunlardır:

- Müzik açısından Kodi, AAC, MP3 ve OGG dahil olmak üzere bir dizi formatı çalabilir. Ayrıca akıllı çalma listeleri ve farklı parçaları etiketleme özelliği ile birlikte gelir.

- Video açısından Kodi, diğer formatların yanı sıra ISO, 3D ve H.264 ile çalışır ve ayrıca İnternet üzerinden içerik akışı yapabilir.

- TV şovları açısından, Kodi, son kullanıcının favori programlama TV şovlarını saklamasına izin verir.

- Resimler açısından Kodi, resimleri bir kitaplığa aktarmaya ve bir slayt gösterisi başlatmaya izin verir.

En önemli Kodi özelliklerinden biri, hizmeti kullanmanın genel deneyimini geliştirmek için tasarlanmış Eklentilerdir. Eklentileri, basit ekran koruyucular ve hava durumu uygulamalarından program görüntüleme deneyimini geliştirmenize olanak tanıyan araçlara kadar birçok özelliği çalıştırır. Birkaç kanal içeren eklentiler var. Podcast'leri yayınlamak için uygulamalar ve çaldığınız her şarkıyla şarkı sözlerini gösterecek programlar da vardır. Hatta bir Twitter Feed eklentisi ile sosyal medyada neler olup bittiğini takip edebilirsiniz.

Eklentilerin, XBMC Vakfı ile hiçbir ilgisi olmayan bağımsız geliştiriciler tarafından tasarlandığını unutmayın. Bu nedenle, uygulamanın gerçekten meşru olduğundan ve beklendiği gibi çalıştığından emin olmak son kullanıcının sorumluluğundadır. Kodi yasaldır. Aslında Kodi, olduğu gibi sunulan ve kullanıcıların istediklerini yapmalarına izin veren boş bir tuvaldir. Kullanımla ilgili olarak ülkelerinde geçerli olan tüm yasalara uymak kullanıcının sorumluluğundadır.